Катя Йорданова е с дългогодишен опит в дигиталния маркетинг и професионални интереси в трансформацията на потребителските нагласи. На 6 ноември тя ни каже какво стои зад концепцията ново поколение – ново образование.

Срещаме ви с нея, и също и от нейно име ви каним в разкошната зала Аула на МВБУ, което ще е наш любезен домакин, а Катя е негов маркетингов директор.

Регистрирайте се за форума ТУК!

JA: Всяко поколение смята, че е по-морално или устойчиво от това след него. На какво се дължи според теб тази тенденция?

К.Й.: Тази тенденция не се дължи на морал, а на трансформацията на моралните ценности. Това, което например се е смятало за неморално преди само 10 години, в момента е нормално и ежедневие.

JA: Какво трябва да има в образованието на бъдещето, което липсва днес?  

К.Й.: Очаквам в образованието в следващите години да се случат няколко неща: ще доминира играта с гейминг елементи и работата в екип; преподаването ще се базира на интерактивни проекти с добавена реалност; познание чрез интеракция с изкуствен интелект; оценки на база на лични постижения и компетентност.

JA: Назови професия на бъдещето, която съвсем не съществува в момента, но твоята фантазия си я представя след 5 или 10 години?

К.Й.: Мениджър на сателитни соларни системи.

Не пропускайте да се регистрирате за форума ТУК!