По образование Калоян е програмист, но не е работил и ден по специалността си. Което съвсем не значи, че не е кариерно реализиран. И още как! Всички обаче го знаем като Ballan и няма нужда от реклама, защото го познаваме от формати като „България търси талант“, „Фермата“ и е всъщност сред  най-популярните влогъри у нас, и няколко години преди 30 е и съавтор на роман. 

На сайта му https://ballancho.com/ има линкове към всичките социални медии в които се вихри, а на сцената на „Професиите на бъдещето“ ще говори за „Работно бъдеще: пари и удоволствие“.

Нямаме търпение да ви срещнем с него на 6 ноември, затова в аванс му зададохме и няколко въпроса.

А вие споделете и с приятели какви звезди ще има тази година на форума и се регистрирайте ТУК.

 

JA: Нямаш 30, а вече си съавтор на книга. За тези, които още не са я прочели или пък, заети с телефоните си, няма и да успеят – какво е твоето послание? Не само като писател, а и като човек, който е и актьор, и певец, и танцьор, и влогър… очевидно искаш да кажеш нещо  важно на света. Какво е то?

Ballan: Това което искам да кажа на света е много простичко. Да бъдеш човек с човека. Без значение, певец, танцьор, влогър, актьор, ако не си човек, си всъщност никой! Максимата „поздравявай по пътя нагоре, защото може да ги срещнеш по пътя надолу“ важи за мен с пълна сила.

JA: Как се става инфлуенсър?

Ballan: Инфлуенсър е много криворазбрана дума в България. Много девойчета си мислят, че да имаш 10 000 последователя в Инстаграм и да рекламираш кремчета за лице, те прави инфлуенсър. Истината е, че за да си инфлуенсър, трябва да умееш да влияеш на определена прослойка от хора. Аз го постигнах, защото говоря истини, а не цитати от Паулу Коелю.

JA: Назови професия на бъдещето, която не съществува в момента, но твоята фантазия си я представя след 5 или 10 години?

Ballan: Професия Щастливец. Има хора, pпритежаващи безкрайно много харизма, с която заразяват околните и сякаш имат силата, да правят хората щастливи, без дори да се стараят. Бих казал, че донякъде нося това в себе си и се опитвам да го предавам и на другите хора.

Не пропускайте да се регистрирате за форума ТУК!