Албена Колячева от Nestle е с над 10 години опит в хранителната индустрия и е професионалист с изявени интереси в сферата на маркетинга и изграждането на бранд. Движена от вътрешна мотивация и желание да обогатява обхвата на своите компетентности, Албена ще застане пред вас по време на форума „Професиите на бъдещето“ и ще се постарае да отговори на въпросите „Работа или смисъл? А може ли и двете?

Срещаме ви с нея, а вие не пропускайте да се регистрирате за форума тук.

 

JA: Какво те вдъхновява за работата ти?

А.К.: Вдъхновява ме фактът, че съм част от екипа на най-голямата компания за производство на храни и напитки в света. Чувствам се съпричастна към целите на компанията да подобряваме качеството на живот на хората и да допринасяме за по-здраво бъдеще. За мен е чест да отговарям за марка с цел, която е ангажирана както с предлагането на висококачествени продукти, така и със социално отговорни дейности. Вярвам, че подобряването качеството на живот зависи от усилията, които ние систематично полагаме в качеството си на индивиди, ангажирани с по-висши цели.

 

JA: Когато се случи да изгубиш смисъла, къде го (пре)откриваш?

А.К.: Имала съм трудни моменти, разбира се, които са провокирали въпроси в мен дали ще намеря сили да се справя. Това, с което се гордея е, че винаги намирам силите в себе си. Често ние търсим сили извън нас, а най-могъщата сила е в нас. Научих се, че когато правя това, в което вярвам, и това, което обичам, винаги намирам начин. Не казвам, че е лесно, казвам, че е постижимо.

JA: Назови професия на бъдещето, която не съществува в момента, но твоята фантазия си я представя след 5 или 10 години?

А.К.: Продавач на надежда! Надеждата е много крехка и в същото време прави чудеса. Иска ми се да виждам повече обнадеждени и вдъхновени хора.

 

Не пропускайте да се регистрирате за форума ТУК!